T.C. DERİK BELEDİYESİ
  • Başkan Vekilimiz Sayın Hakan KAFKAS Boyaklı İlkokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya geldi.‬
  • Mardin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Zeki ERYARSOY Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Hakan KAFKAS’ı makamında ziyaret etti.
  • Rize’den gelen Akes-der Başkanı Hasan KANSİZOĞLU ve Yönetimi Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Hakan KAFKAS’ı makamında ziyaret ettiler.
  • Kızıltepe Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Sayın Hüseyin ÇAM Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Hakan KAFKAS’ı makamında ziyaret etti.
  • Mardin Vali Yardımcısı Sayın Coşkun ÖZTÜRK ve İl Yazı İşleri Müdürü Şeyhmus DURAN Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Hakan KAFKAS’ı makamında ziyaret etti.
  • Belediye Başkan Vekilimizin 10 Ocak Gazeteciler Günü Mesajı
  • T.C. DERİK BELEDİYE BAŞKANLIĞI TAŞINMAZ SATIŞ İHALE İLANI
  • Belediye Başkan Vekilimizin Yeni Yıl Mesajı
  • İstiklal Şairimiz Mehmet Akif ERSOY u Rahmetle Anıyoruz
  • Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 2014-2020 IPARD Programı (IPARD II Dönemi) SEKİZİNCİ BAŞVURU ÇAĞRI İLANI

Belediyemizden Haberler

Şehit Kaymakam Muhammet Fatih SAFİTÜRK

baskan
Hakan KAFKAS
Belediye Başkan V.
Aylık Haber Bülteni

Foto Galeri

• Başkan Vekilimiz Sayın Hakan KAFKAS ,Boyaklı İlkokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya geldi.‬
  • Rize’den gelen Akes-der Başkanı Hasan KANSİZOĞLU ve Yönetimi Kaymakamımız Sayın Hakan KAFKAS’ı makamında ziyaret ettiler.
  • Kızıltepe Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Sayın Hüseyin ÇAM Kaymakamımız Sayın Hakan KAFKAS’ı makamında ziyaret etti.
  • Mardin Vali Yardımcısı Sayın Coşkun ÖZTÜRK ve İl Yazı İşleri Müdürü Şeyhmus DURAN  Kaymakamımız Sayın Hakan KAFKAS’ı makamında ziyaret etti.