EŞ BAŞKANLARDAN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI

Derik Belediyesi Eş Başkanları Mülkiye Esmez ve Şerif Kıran 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için mesaj verdi.

Derik Belediyesi Eş Başkanlığı yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla öğrencilere ve öğretmenlere verdiği yazılı mesaj şu şekilde:

“Eğitim; hedeflerimizin belirlenmesinde, toplumsal hayatın şekillenmesinde ve kalkınmış dünyanın başarıya ulaşması sürecinde vazgeçilmez bir unsurdur. Hayatımızın en önemli aşamalarından biri olan eğitim-öğretim hayatında gösterilecek başarı halkımızın temeli ve geleceğin teminatı olacaktır. Gençler ve çocuklar eğitim hayatında; başarıyı yakaladıkça, toplum olarak mutlu olacak ve geleceğe olan güvenimiz daha da çok artacaktır. Heyecan ile yeni eğitim öğretim yılına ilk kez başlayan çocuklarımıza, 3 aydan sonra okul hayatına tekrar başlayan çocuklarımıza ve gençlerimize, yeni nesiller yetiştirerek onurlu bir mesleği seçen öğretmenlerimize yeni eğitim öğretim yılının başarılarla dolu geçmesini temenni ederiz.”