FUTBOL KURSU TEKRAR BAŞLADI

Derik Belediyesi’nin  ücretsiz olarak açmış olduğu yaz futbol  kursu, okulların eğitim hayatına başlamasıyla da devam ediyor.

Derik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün, haziran ayında okulların tatile olmasıyla birlikte çocukların zamanlarını kötü alışkanlıklardan uzak, verimli bir şekilde geçirmeleri ve sağlıklı bir gelecek yetiştirmek için açmış olduğu kurslar, okullar açıldıktan sonra da devam ediyor. Modern spor tesisi olan Derik İlçe Stadyumunda 7-14 yaş arası 200 öğrenciye ücretsiz olarak futbol kursu verilmektedir. 10 hazirandan 7 Eylül’e kadar saat 08:00’den 10:00’a kadar verilen dersler, 9 Eylül itibariyle hafta içi her gün saat 16:30’dan 19:00’a kadar, hafta sonları ise saat 16:00’dan 19:00’a kadar sürecek.