YOL ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yol ve cadde onarımları için Kale Mahallesi’nde çalışan Derik Belediyesi, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Derik ilçe merkezinde Pazar Yolu ve Pazar Yoluna bağlantılı olan sokakların onarım çalışmalarına başlayan Derik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, tahrip olan bütün sokakların bakım ve onarım yapımı için çalışmalarını sürdürüyor. Derik Belediyesi Eş Başkanı M. Şerif Kıran, altyapı çalışmalarından dolayı bozulan cadde ve sokakların onarılması sürecinde yurttaşların sabırlı olmasını belirtti. Eş Başkan Kıran; “Alt yapı çalışmalarından dolayı bozulan yolların onarılması için çalışmaları hızlandırdık ve en yakın sürede çalışmaları tamamlamayı hedefliyoruz. Belediye olarak çalışmaları yakından takip ederek, Derik halkının mağduriyet yaşamaması için hassasiyet gösteriyoruz.” dedi.