DERİK BELEDİYESİ YOL ÇALIŞMALARI REWŞAT MAHALLESİ’NDE

İlçe genelinde hizmet atağını sürdüren Derik Belediyesi merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan ekip çalışmasıyla mahalle içi yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Derik Belediyesi Eş Başkanlarının talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol çalışmalarına devam ederek, Koçyiğit (Rewşat) Mahallesi’nde de iç yol çalışmalısına start verdi. Derik Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar hem ilçe merkezi hem kırsal mahallelerde yurttaşların takdirini toplarken, Koçyiğit Mahallesi sakinleri ise yapılan hizmetten memnun olduklarını dile getirdi. Derik Belediyesi Eş Başkanı Mülkiye Esmez “Belediyemizin kısıtlı imkanlarına rağmen yurttaşlarımızın yol sorununu gidermeye çalışıyoruz. Tüm kırsal mahallelerimizin iç yollarındaki sorunları gidermek için Fen İşleri Müdürlüğümüz çalışmalarına devam ediyor. Tüm imkanlarımızla halkımızın ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Hizmetler ve çalışmalar için halkımızın bizleri sabırla karşılamalarını belirtmek isterim” dedi.